Twaalfuurtje
Rijkelijk belegde sandwich met een kopje soep en een gebakken ei 16,50
Keuze uit de volgende toppings
Kaas – jong of oud
Carpaccio
Sloppy Joe – Noord Amerikaans gehakt met tomaat
Tempeh met kousenband
Sardines gratin
Gerookte zalm
Uitsmijters 10,50
Topping
Kaas of/en spek 3,50
Gerookte zalm 5,-
Dagelijks wisselende dagschotel geserveerd met aardappel, noedels of rijst 22,50
Keuze uit vlees/vis/vegan
Specialiteiten
vis
Ceviche – van zeebaars met tijgermelk, kokos en sriracha popcorn 16,50
Octopus – van de grill, geserveerd met peer en chipotle 16,50
Som tam – Thaise vissalade met de gebakken vangst vd dag en muntdressing 15,50
Roze garnalen – grote garnalen in de dop met chili dip geserveerd met rode koolsla. 14,50
vegan
Faux gras – Vegan foie gras geserveerd met Granny Smith chutney 12,50
Gado gado – van groente, tempeh, kleefrijst en cashewnoten saus 13,50
Gua Bao – gevuld met paddenstoel en huisgemaakte sriracha 12,50
Gepofte ui – in een uiensoep, gegratineerd met Tynjetaler 12,50
vlees
Carpaccio – handgeslagen geserveerd met pistou van walnoot en Thaise basilicum 16,50
Kung pao kwartel – uit de oven met Chinese balsamico, cashew op een rijstcake 17,50
Zwezerik – krokant met rode curry en aubergine 19,50
Pierogi – Deegbuideltje gevuld met rendang 14,50
Soep vd dag 9,50
Snacks
Friet mayo 6,50
Bitterbal 6,50
Vegan bitterbal 6,50
Emping met chili mayo 4,50
Olijven in Aziatische marinade 4,50
Toren borrelplank (uitgebreid bittergarnituur, minimaal 2 pers) 16,50 per persoon
Zoet
Appeltaart – geserveerd met slagroom 5,50
Cheesecake met curd van citroenblad 6,50
Surinaamse worteltaart – chocolade met kokos (vegan) 7,50
Choco mousse (vegan) 9,50
Mousse Van de dag 10,50
Ijs – huisgemaakt per bol (vraag naar onze smaken) 3,50
Kaasplank – 15,50