Voorgerechten

vis
Ceviche – van zeebaars met tijgermelk, kokos en sriracha popcorn 16,50
Octopus – van de grill, geserveerd met peer en chipotle 16,50
Som tam – Thaise vissalade met de gebakken vangst vd dag en muntdressing 15,50
Roze garnalen – grote garnalen in de dop met sriracha dip geserveerd met rode koolsla. 14,50

vegan
Faux gras – Vegan foie gras geserveerd met Granny Smith chutney 12,50
Gado gado – van groente, tempeh, kleefrijst en cashewnoten saus 13,50
Gua Bao – gevuld met paddenstoel en huisgemaakte sriracha 12,50
Gepofte ui – in een uiensoep, gegratineerd met Tynjetaler 12,50

vlees
Carpaccio – handgeslagen geserveerd met pistou van walnoot en Thaise basilicum 16,50
Kung pao kwartel – uit de oven met Chinese balsamico, cashew op een rijstcake 17,50
Zwezerik – krokant met rode curry en aubergine 19,50
Pierogi – Deegbuideltje gevuld met rendang 14,50

Soep vd dag 9,50

Hoofdgerechten

vis
Koningsbaars – onder een sesam korst gebakken geserveerd met wasabi mayonaise 23,50
Mosselen – in rijstazijn en chili 22,50
Dorade – in zijn geheel aan de graat met citroen djeroek poeroet boter 24,50

vegan
Knolselderij steak – van de grill geserveerd met Chinese zwarte bonen saus 21,50
Gado Gado – van tempeh, groente, koolsla en kleefrijst geserveerd met cashewnoten saus 23,50
Injera – Roti met linzen, kool, Berberse spinazie en Ethiopisch gehakt van bieten 22,50

vlees
Kogelbiefstuk – met Shiitake teriyaki roomsaus en ingelegde shimeji paddo’s 24,50
Parelhoen suprême – gestoofd in boter/yoghurtsaus met garam marsala 24,50
Moksi metie – van procureur, spek, kip en Chinese worst op noedels
22,50 Sukade van rund – gestoofd in een Indiase curry 23,50

Dessert

Choco mousse (vegan) 9,50
Surinaamse worteltaart (vegan) 10,50
Ijs per bol 3,50
Bastogne parfait 10,50
Mousse Van de dag 10,50
Cheesecake met curd van citroenblad 9,50
Appeltaart – met vanille ijs 9,50
Lavacake met aardbeien ijs 12,50
Torendessert 14,50 per persoon en voor minmaal 2 personen
Kaasplank 15,50

Scroll naar boven