Menukaart

Voorgerechten

Soep / Salades

Soep van de dag

wisselende smaken

8,50

Salade

vlees / vis / vegan

14,50

Vis

Octopus

geserveerd met zoete aardappelpuree en chilimayonaise

14,50

Coquille

met katenspek, gepofte knoflooksaus en de Torendressing

16,50

Viskoekje

op een brioche broodje met cheddar en zoetzuur

12,50

Spierinkjes

gefrituurd, geserveerd met lucifers van aardappel

9,50

Sardines

alla pizza

12,50

Vegan

Kikkererwtenkroket

met wasabimayonaise

9,50

Onigiri

(rijst gevuld met gezouten abrikoos)

16,50

Part van spitskool

gestoofd in tamari, geserveerd met Natto miso en paddestoelen

12,50

Vlees

Kalfswang

gestoofd in citroengras en kokos, geserveerd met kleefrijst

16,50

Steak tartaar

met een Chinese balsamicodressing

16,50

Kippenvleugels

in Madame Jeanette peper en ketjap

12,50

Eendenlever

(gebakken) geserveerd met teriyakisaus

16,50

Hoofdgerechten

~ Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groente ~

Vlees

Diamanthaas

met een saus van gefermenteerde chili en room, geserveerd met friet

25,50

Parelhoensupreme

met zoetzure gembersaus, geserveerd met rijst

24,50

Varkensribben

gestoofd in gefermenteerde sojasaus, geserveerd met prei en noedels

22,50

Vega(n)

Pom

met spaghetti van snijboon, geserveerd met ingelegde komkommer, Torenchilisaus en zwarte rijst

24,50

Knolselderijsteak

met puree, wortel, kimchi, zwarte bonensaus en friet

23,50

Torenrijsttafel

huisgemaakte gebakken korianderkaas met komijnspina- zie, dahl van bruine bonen, landkers, zoetzuur van bloemkool, komkommer, yoghurtsaus en noedels

22,50

Vis

Baars

met broodkruim, oude kaas, yuzu, limoen, knoflookolie en friet

19,50

Botervis

van de grill met Xinkiangdressing, bosui, bietenremoulade en rijst

24,50

Garnalen

met citroenblad, Thaise basilicum en noedels

28,50

Bijgerechten

Rijst
3,50
Friet
4,50
Groente
5,00
Salade
5,50
Noedels
6,50
Brood met dip
6,50
Veganmayo
2,00
Kimchi
3,50

Dodelijk hete saus / oliesambal / Chilimayo / vegan mayo

2,00

Dessert

Torendessert

(minimaal 2 personen)

13,50

p.p.

Appeltaart

met ijs en slagroom

8,50
Mousse

duo van choco- en aardbeienmousse

9,50
Kokos panna cotta (vegan)

met mandarijncaramel

9,50
Lavacake

(warm geserveerd) met kersensaus en ijs

9,50
Kunefe

taart van filonoedels met ricotta en granaatappelsiroop

10,50
IJS

(huisgemaakt per bol)

3,50
kaasplankje

zuivel of vegan

14,50
Scroll naar top